ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


Μια σημαντική, αλλά και συγκινητική στιγμή δικαίωσης έφτασε. Τη Δευτέρα επιστρέφει στα «Εκπαιδευτήρια Αικατερίνης Καραχάλιου» εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του οποίου η σύμβαση καταγγέλθηκε το 2016 και κρίθηκε τότε παράνομη ως καταχρηστική από το υπηρεσιακό συμβούλιο.
Ωστόσο, το σχολείο αρνήθηκε να εφαρμόσει (ως συνήθως πράττουν ορισμένοι σχολάρχες) την απόφαση αυτή και ο συνάδελφός μας επιδόθηκε σε έναν πολυδάπανο και ψυχικά επαχθή δικαστικό αγώνα που έληξε πρόσφατα με τη δικαίωση του από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Πλέον ο συνάδελφός μας επιστρέφει στα διδακτικά του καθήκοντα, αποδεικνύοντας ότι τίποτε δεν κερδίζεται χωρίς προσπάθεια και δίνοντας παράδειγμα σε εκατοντάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ότι πρέπει να διεκδικούν το δικαίωμά τους σε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και στην εφαρμογή της νομιμότητας.
Τέλος, οφείλουμε να επισημάνουμε την αξιέπαινη επιμονή των Διευθυντών Π.Ε. και Δ.Ε. Πειραιά, κ.κ. Νίκα και Μουμούρη για την τήρηση της νομοθεσία και την  προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web