ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ Η Δ/ΝΣΗ ΙΔ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΟΙΕΛΕ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΚΚΡΕΜΜΟΥΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ)


Αφάνταστη είναι η ταλαιπωρία των συναδέλφων μας ιδιωτικών εκπαιδευτικών στους οποίους έχει χορηγηθεί νέα εκπαιδευτική άδεια, ή έχει ανανεωθεί άδεια που χορηγήθηκε τα προηγούμενα χρόνια  από τα αντίστοιχα υπηρεσιακά συμβούλια ΚΥΣΠΕ ΚΥΣΔΕ. Παρά το γεγονός ότι οι χορηγήσεις/ανανεώσεις έχουν εγκριθεί από τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια πολύ πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ενώ ήδη έχουμε φτάσει στον Οκτώβριο, οι άδειες δεν έχουν υπογραφεί με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να βρίσκονται μετέωροι και τα ιδιωτικά σχολεία να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας και ρύθμισης του προγράμματός τους.
Σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία, οι αρμόδιοι της Δ/νσης του Υπουργείου Παιδείας δεσμεύτηκαν ότι το ζήτημα θα λυθεί ίσως και σήμερα, καθώς έχουν θέσει προς υπογραφή στον Υπουργό θετική εισήγηση. Σε περίπτωση, όμως, που διαπιστωθεί εκ νέου καθυστέρηση, η Ομοσπονδία μας θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, προκειμένου να βρεθεί λύση στο φλέγον αυτό πρόβλημα.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web