ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ : ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΜΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


Για τρίτη (!) φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της δίωξης της ΟΙΕΛΕ από τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κ. Κόσκο, ο οποίος για μια ακόμη φορά αρνήθηκε να προσέλθει στο δικαστήριο (θυμίζουμε ότι την προηγούμενη είχε προβάλει ως αιτιολογία ασθένεια). Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η νομική παραστάτιδα της Ομοσπονδίας κα Κάτια Λαϊνά να εκδικαστεί η υπόθεση, επιχειρώντας να πείσει το δικηγόρο του κ. Κόσκου, αυτός με αφορμή στάση εργασίας της γραμματείας και ενώ υπήρχε χρόνος εκδίκασης, ζήτησε νέα αναβολή «υποσχόμενος» ότι το Μάιο του 2019 (που ορίστηκε η νέα δικάσιμος) ο κ. Κόσκος ξαφνικά θα εμφανιστεί!
Είναι φανερό ότι στη φαιδρή αυτή υπόθεση στόχος δεν είναι η εκδίκαση, αλλά η προσπάθεια φίμωσης της ΟΙΕΛΕ και του Προέδρου της και ταυτόχρονα η νομική ομηρία ολόκληρης της Ομοσπονδίας.
Έτσι νομίζουν ορισμένοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κατεστημένου στη χώρα ότι θα εμποδίσουν το πολιτικό και συνδικαλιστικό έργο της ΟΙΕΛΕ χρησιμοποιώντας μια νομική υπόθεση-φάντασμα που εκκρεμεί από το 2014. Ματαιοπονούν. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες της τις δυνάμεις για τη διασφάλιση του δημόσιο συμφέροντος, του κοινωνικού αγαθού της εκπαίδευσης και για την παρεμπόδιση της εμπορευματοποίησης της Παιδείας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web