Η ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Με αφορμή ερωτήσεις πολλών απολυμένων συναδέλφων το περασμένο έτος σχετικά με το ζήτημα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας τους για τον Πίνακα Αναπληρωτών, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:
Το ζήτημα της φραγής του ΟΠΣΥΔ με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται οι πίνακες αναπληρωτών με τα φετινά στοιχεία είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί πολλούς απολυμένους συναδέλφους μας οι οποίοι διεκδικούν την πρόσληψή τους για το ερχόμενο σχολικό έτος. Χθες ανακοινώθηκε επισήμως από το Υπουργείο Παιδείας πως η πρόσληψη αναπληρωτών θα γίνει βάσει των παλαιών πινάκων κατάταξης (2018-19) που έχουν εγκριθεί από τον ΑΣΕΠ.
Η Ομοσπονδία ενημέρωσε από τις πρώτες κιόλας ημέρες τις αρμόδιες Διευθύνσεις του Υπουργείου, αποστέλλοντας μάλιστα στο τέλος του περασμένου μήνα επιστολή η οποία αναφερόταν σε κρίσιμα ζητήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης και στο θέμα του ΟΠΣΥΔ.
Είναι ευνόητο ότι η ΟΙΕΛΕ θα συνεχίσει να προσπαθεί για να επιλυθεί το θέμα που  προκαλεί κατάφωρη αδικία σε εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται  συνάδελφοί μας που απολύθηκαν την περασμένη χρονιά.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web