ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΥΡΙΟ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΣΙΕΛΒΕ και η ΟΙΕΛΕ εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των απολυμένων εκπαιδευτικών του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης που για χρόνια είχαν υποστεί τα πάνδεινα. Παράνομες απολύσεις τους καλοκαιρινούς μήνες και παράνομες περικοπές νόμιμων αποδοχών ήταν κάποιες μόνο από τις παρανομίες ενός σχολείου που θεωρείται μη κερδοσκοπικό και (υποτίθεται ότι) εποπτεύεται από το Γαλλικό κράτος! Οι συνάδελφοι διεκδικούν τις νόμιμες  αποδοχές τους που παράνομα τους παρακρατήθηκαν και η υπόθεσή τους εκδικάζεται αύριο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η Ομοσπονδία θα παρασταθεί στους συναδέλφους μέσω του Προέδρου του ΣΙΕΛΒΕ (του σωματείου μας στη Βόρεια Ελλάδα), Δημήτρη Σελέκου.

Οι εκπαιδευτικοί απέστειλαν στον ΣΙΕΛΒΕ και την ΟΙΕΛΕ προς ενημέρωση όλων των ιδιωτικών εκπαιδευτικών το πιο κάτω μήνυμα:
Aγαπητοί συνάδελφοι
Αύριο, 1 Νοεμβρίου στις 9 πμ, εκδικάζεται στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση του Γαλλικού Σχολείου. Εμείς, οι παράνομα απολυμένοι εκπαιδευτικοί, με τις μικρές μας δυνάμεις αποφασίσαμε να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στον Γάλλο πρόξενο και στις παράνομες εκπαιδευτικές πρακτικές ενός σχολείου που θα έπρεπε να λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικό και με βάση τη νομιμότητα.
Η παρουσία κ η συμπαράσταση σας θα ενισχύσουν τη δικαίωση μας. Ζήτω οι αγώνες! Vive le droit des employes!

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web