ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΕΛΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε στην Υπουργό Παιδείας την ακόλουθη επιστολή, ζητώντας να της κοινοποιηθεί το σχέδιο νόμου που έρχεται προς κατάθεση στη Βουλή και που σημεία του έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που αφορούν σε σχέδιο νόμου το οποίο προτίθεστε να φέρετε στη Βουλή προς ψήφιση και που – σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναγράφονται στον τύπο – περιέχει κρίσιμες διατάξεις για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (για αναλυτικά προγράμματα, δομές εκπαίδευσης, αξιολόγηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών, επιμόρφωση εκπαιδευτικών, τράπεζα θεμάτων κ.λπ.).

Η Ομοσπονδία μας, όπως γνωρίζετε, έχει συγκεκριμένες θέσεις που έχουν προκύψει από την ερευνητική εργασία του κλαδικού μας Ινστιτούτου αλλά και του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ. Ζητούμε, επομένως, να μας αποσταλεί το σχέδιο νόμου για να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις και επισημάνσεις στο πλαίσιο του ανοιχτού κοινωνικού διαλόγου με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και την ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής εκπαίδευσης.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web