Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του ΣΙΕΛΒΕ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Μαζί με τις ευχές μας για μια δημιουργική και ασφαλή χρονιά σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00, στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος). Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος οσαδήποτε μέλη κι αν παρευρίσκονται (άρ. 22 του Καταστατικού του ΣΙΕΛΒΕ).

Η αίθουσα είναι πολύ μεγάλη, με μεγάλα παράθυρα αερισμού και θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις, επαρκώς αεριζόμενος χώρος, αντισηπτικά κλπ)

Το απερχόμενο ΔΣ θα καταθέσει προς ψήφιση τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, θα προκηρυχθούν οι αρχαιρεσίες για τα συλλογικά μας όργανα και θα ψηφισθεί η Εφορευτική Επιτροπή που θα τις διενεργήσει, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα της ιδιωτικής εκπαίδευσης, όπως η κατάσταση στα ιδιωτικά σχολεία μετά τις νομοθετικές παρεμβάσεις του ΥΠΑΙΘ (Ν.4713/2020 και 4823/2021 περί αξιολόγησης), η προσφυγή στο ΣτΕ κατά του νόμου Κεραμέως Ν.4713/2020, τα υγειονομικά πρωτόκολλα της λειτουργίας των σχολείων, κλπ από τον Γεν. Γραμματέα της ΟΙΕΛΕ, Γ. Χριστόπουλο και θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις, ερωτήσεις και προτάσεις συναδέλφων.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Το ΔΣ του ΣΙΕΛΒΕ


Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web