Ισχυρό μήνυμα ενότητας και συλλογικότητας από τις εκλογές του συλλόγου μας



Ισχυρό μήνυμα ενότητας και συλλογικότητας έστειλαν εχθές, Τετάρτη 4/10, τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του συλλόγου μας: ψήφισαν 489 συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αυξάνοντας κατά 18% το αριθμό των ψηφισάντων, σε σχέση με το 2021.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων σε αυτό.


Ο ΣΙΕΛΒΕ είναι ευγνώμων προς τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που διεξήγαγαν με τρόπο άψογο τις διαδικασίες ψηφοφορίας και υπερέβησαν τις δυσκολίες που έφεραν οι καταστροφές στην Θεσσαλία, ώστε να ψηφίσουν χωρίς προβλήματα και οι συνάδελφοι της Λάρισας και του Βόλου.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στα ιδιωτικά σχολεία που φιλοξένησαν τις εκλογές στις εγκαταστάσεις τους και διευκόλυναν τους εκπαιδευτικούς να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα: Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη, Ελληνικό Κολέγιο, Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, Κολέγιο Δελασάλ, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Κολέγιο Ανατόλια, Εκπαιδευτήρια ο Απόστολος Παύλος, Εκπαιδευτήρια Ράπτου Λάρισα, Εκπαιδευτήρια ο Προμηθέας Βόλου.


Προχωρούμε ενωτικά, συλλογικά, διεκδικητικά 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web