Αύξηση ωραρίου = περαιτέρω φτωχοποίηση + 1000 απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
η επικείμενη αύξηση ωραρίου (από 2 έως 4 ώρες) φέρνει πολλά δεινά στην εκπαίδευση, ιδιαίτερα όμως στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης ισούται με απολύσεις, ελαστικότερες σχέσεις εργασίας (μειωμένα ωράρια κλπ), επιπλέον μείωση των αποδοχών μας. Το πρόσχημα της περιστολής δαπανών στον δημόσιο τομέα, όπως και με την ένταξή μας στο Ενιαίο Μισθολόγιο, αποτελεί δώρο στους σχολάρχες πολλών εκατομμυρίων. 
Όμως φτάνει πια. Πρέπει να τους αναγκάσουμε να πάρουν πίσω τα μέτρα που μας εξοντώνουν. Πρέπει να ενισχύσουμε τον σύλλογο και να είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις. Ο ΣΙΕΛΒΕ από την Δευτέρα 13 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 18 Μαΐου διεξάγει εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για το επόμενο συνέδριο της ΟΙΕΛΕ (βλ. εδώ προηγούμενη ανάρτηση). Οφείλουμε με τη μαζική μας συμμετοχή και συσπειρωμένοι να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα οδηγηθούμε ως πρόβατα επί σφαγή. Πρέπει από τώρα να καταλάβουν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ.
Επ' ευκαιρία των εκλογών του ΣΙΕΛΒΕ, την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 19:00, στο ίδιο ξενοδοχείο που διεξάγονται οι εκλογές στη Θεσσαλονίκη, Ιμπέριαλ, Αντιγονιδών 13, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου για να παρθούν αποφάσεις για τη στάση μας στο αμέσως επόμενο διάστημα. Αντίστοιχη συνέλευση του Παραρτήματος Θεσσαλίας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Διόνυσος στη Λάρισα.

Πρόγραμμα εκλογών ΣΙΕΛΒΕ :
Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 13, Τρίτη 14 Μαΐου (13:00 – 20:00) και Σάββατο 18 Μαΐου (09:00 – 14:00) στο Ξενοδοχείο Ιμπέριαλ (Αντιγονιδών13)

Βόλος, Τετάρτη 15 Μαΐου, (13:00 – 20:00)στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Λάρισα, Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Μαΐου (13:00 – 20:00) στο Ξενοδοχείο Διόνυσος

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web