Συμμετέχουμε στην αυριανή 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Ο ΣΙΕΛΒΕ καλεί τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην 24ωρη αυριανή (13/6) απεργία που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Παραθέτουμε σημερινή ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ για την απεργία: 

Η Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση θυσιάζεται στο βωμό των δανειστών, θυσιάζεται για την ανάγκη εξεύρεσης 2.000 αμνών προς σφαγή. Η Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση κλείνει, διότι μεγαλοκαναλάρχες και ασύδοτα επιχειρηματικά συμφέροντα εποφθαλμιούν  τις συχνότητές της και τις προνομιακές συμφωνίες της για την μετάδοση σπουδαίων αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων. Η Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση κλείνει διότι η κυβέρνηση επιθυμεί να ξαναστήσει μια «μαύρη» ΥΕΝΕΔ, μία «τρόικα tv» που θα μεταδίδει την προπαγάνδα των μνημονίων.
Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν είναι μόνο σφράγισμα ενός μέσου μαζικής ενημέρωσης. Είναι φίμωση της δημοκρατίας, της ελευθερίας του Τύπου, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Με αυτή την απαράδεκτη, ολοκληρωτικής αντίληψης, απόφαση η Ελλάδα αποκτά το θλιβερό προνόμιο να είναι η μοναδική χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η νεοφιλελεύθερη πολιτική  φτάνει στην κορύφωσή της. Ουδείς πιστεύει τα κυβερνητικά προσχήματα περί σπατάλης και αδιαφάνειας. Διότι την σπατάλη και την αδιαφάνεια στην ΕΡΤ δεν την επέβαλαν οι σκληρά εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των 800 ευρώ, αλλά ο στρατός των κομματικοδίαιτων χρυσοκάνθαρων συμβούλων των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως και των κυβερνητικών εγκάθετων που είχαν στήσει στην ΕΡΤ πάρτι διαπλοκής.
Η ΟΙΕΛΕ, αναγνωρίζοντας ότι πρώτιστη ευθύνη και χρέος όλων των εργαζόμενων είναι η προστασία της δημοκρατίας και της πολυφωνίας, η προάσπιση των δημόσιων αγαθών και η παρεμπόδιση της επέλασης των ασύδοτων δυνάμεων της αγοράς,  καλεί όλους τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο, Πέμπτη 13/6/2013, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web