Σκοτάδι... το φως θα νικήσει.

-          
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε για το κλείσιμο της ΕΡΤ η ΓΣΕΕ και  ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 13 Ιούνίου και συγκεντρωνόμαστε στις 11:00 μπροστά στο κτίριο της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού, γιατί
    - αισθανόμαστε βαθύτατη προσβολή στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης ενημέρωσης, της ελεύθερης έκφρασης γνώμης και διακίνησής της.
-       -   καταγγέλλουμε τις αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές αποφάσεις της κυβέρνησης που υπό το πρόσχημα της λογιστικής του  χρέους βυθίζει ολοένα και περισσότερο την ελληνική κοινωνία στη φτώχεια, την ανεργία, τη βία, τη βαρβαρότητα.
-       -  συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των εργαζομένων της ΕΡΤ που είναι αγώνες όλων μας, των εκπαιδευτικών, των γιατρών, των εργαζομένων στα Αμυντικά Συστήματα, των ανέργων, των μερικώς απασχολούμενων, των απλήρωτων και των κακοπληρωμένων, των συνταξιούχων.

-     - ζητούμε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την παραίτηση όσων ευθύνονται για το κλείσιμό της, γιατί η ενημέρωση και η ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας και της γνώμης αποτελεί συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας. 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web