Αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων η δίκη των προέδρων ΟΙΕΛΕ και ΣΙΕΛΒΕ. Πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό ΔΣ το βράδυ της Κυριακής

Η Δίκη των Προέδρων ΟΙΕΛΕ και ΣΙΕΛΒΕ μετά από μήνυση εκπροσώπων του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε για την 1/4/2015. Επειδή, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, στη συγκεκριμένη δικαστική διαδικασία δικάζονται κατ΄ ουσίαν η κοινωνική δράση και οι συνδικαλιστικές ελευθερίες, θα επιμείνουμε η υπόθεση αυτή να διερευνηθεί πλήρως.
Την Κυριακή διεξήχθη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το ανοιχτό Δ.Σ. του ΣΙΕΛΒΕ παρουσία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ και πολλών συναδέλφων από σχολεία της περιοχής. Στο Δ.Σ. έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει σε επίπεδο Ε.Ε. για το θέμα των παράνομων τίτλων σπουδών και εκφράστηκαν έντονες ανησυχίες για την νομιμότητα έκδοσης τίτλων με τις παρούσες συνθήκες εποπτείας από την πολιτεία, αναλύθηκαν οι θέσεις της Ομοσπονδίας για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου, συζητήθηκαν προβλήματα ιδιωτικών σχολείων της περιοχής και τονίστηκε η σημασία της συνέχισης της προσπάθειας για κάθαρση στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web