ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Σε άλλο επίπεδο έχουν φτάσει το σχολικό εκφοβισμό (bullying) οι διοικούντες το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΕΙΕ). Απροκάλυπτα πλέον, απειλούν και στοχοποιούν στελέχη της Διοίκησης που αποπειρώνται να εφαρμόσουν το νόμο. Στο στόχαστρό τους την περασμένη εβδομάδα μπήκαν ο Δ/ντής Π.Ε. Δ’ Αθήνας και η Δ/ντρια Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.
Αντιλαμβανόμαστε την κατάστασή τους. Εδώ και 6 χρόνια, ένας νόμος εφαρμόζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. O νόμος της ζούγκλας. Ορισμένοι εργοδότες παραβιάζουν καθημερινά και με ακραίο τρόπο κάθε εργασιακό και ανθρώπινο δικαίωμα. Λειτουργούν με απλήρωτους και αδιόριστους εκπαιδευτικούς, φοροδιαφεύγουν, εισφοροδιαφεύγουν, εκδίδουν πλαστούς και παράνομους τίτλους σπουδών και διαπράττουν κάθε λογής παρανομία κρυμμένοι πίσω από μπάρες και 3 σειρές υπαλλήλων security που παρεμποδίζουν κάθε απόπειρα ελέγχου της πολιτείας.
Τώρα που, για πρώτη φορά, γίνεται μια στοιχειώδης απόπειρα εφαρμογής τμημάτων της ισχύουσας νομοθεσίας, τα καλομαθημένα παιδιά του συστήματος εξεγείρονται. Δε θέλουν να ελέγξει κανείς το άβατο των <<μαγαζιών>> τους και εκτοξεύουν απειλές σε αυτούς που είναι εντεταλμένοι από την πολιτεία και το νόμο να εποπτεύουν τα ιδιωτικά σχολεία.
Τρέμουν για τις αποκαλύψεις που έρχονται για χοντρές παρανομίες στα ιδιωτικά σχολεία και πανικόβλητοι λειτουργούν ως Σερίφηδες που διατάζουν τους εκπροσώπους της πολιτείας να τους αφήσουν ανεξέλεγκτους να πλουτίζουν εις βάρος της κοινωνίας, αλλά και του αγαθού της Εκπαίδευσης.
Δεν θα τους περάσει.
Δείτε εδώ την κατάπτυστη απειλητική επιστολή του ΣΙΕΙΕ προς τη Δ/ντρια Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κ. Β. Ξυθάλη.
Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου του ΣΙΕΙΕ που στοχοποιεί απροκάλυπτα το Δ/ντή Π.Ε. Δ’ Αθήνας κ. Γ. Κέντρο.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web