Κράτος εν κράτει η Διοίκηση της Φ.Ε., αγνοεί Νόμους και Θεσμούς και κάνει μόνη της τις κατατάξεις των εκπαιδευτικών, όπως καταγγέλλει ο ΣΚΦΕ – Έγγραφο - Καταπέλτης του Υπουργείου Παιδείας επιβεβαιώνει ότι έγινε αντιποίηση αρχής!


Η Διοίκηση της Φ.Ε. και ο επικεφαλής της κ. Γ. Μπαμπινιώτης έχουν πολλάκις αποδείξει ότι αγνοούν θεσμούς και νόμους, λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει. Για μια ακόμη φορά, όμως, προκαλούν, προβαίνοντας σε ένα σοβαρότατο πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα, την αντιποίηση αρχής, καθώς τοποθέτησαν αυθαίρετα τους εκπαιδευτικούς σε μισθολογικά κλιμάκια, ενώ εξέδωσαν τα Ατομικά Δελτία Κατάταξής (!) τους. Όπως είναι, βέβαια, γνωστό, οι ενέργειες αυτές είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Το θέμα έφερε στην επιφάνεια ο ΣΚΦΕ, ο Σύλλογος των Καθηγητών των Αρσακείων Σχολείων, που εδώ και καιρό δίνει γενναία μάχη μαζί με την Ομοσπονδία, ώστε να αποκατασταθεί στο χώρο εργασίας του η νομιμότητα. Μετά από συνεχείς καταγγελίες του Συλλόγου, η Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας εξέδωσε έγγραφο-καταπέλτη, όπου επιβεβαιώνεται ότι η Διοίκηση των σχολείων της Φ.Ε. έχει καταστρατηγήσει τη νομοθεσία υποπίπτοντας στο αδίκημα της αντιποίησης αρχής. Παρέπεμψε, δε, το έγγραφο στις οικείες Διευθύνσεις, προκειμένου να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.
Δείτε εδώ το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που κοινοποίησε ο ΣΚΦΕ στην ΟΙΕΛΕ.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web