Σημαντική συνάντηση Προεδρείου ΟΙΕΛΕ με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Γραμματείας των Ελληνογαλλικών Σχολείων : «Τα Ελληνογαλλικά Σχολεία ήταν πάντα σύννομα, οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται»


Μετά από τα ζητήματα που προέκυψαν στη λειτουργία μερίδας των Ελληνογαλλικών Σχολειών και την άρνησή τους να εφαρμόσουν διατάξεις του νέου νόμου για την ιδιωτική εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΓΙΕΙΕ (Γραμματείας των Ελληνογαλλικών Σχολείων) Αδελφό Ματθαίο Λεβαντίνο και σε μέλη του Προεδρείου της ΟΙΕΛΕ (παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτός, ο Πρόεδρος του ΣΙΕΛ Αλέκος Γούλας και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστόπουλος).
Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε αναλυτικά το ζήτημα και πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων. Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ μίλησε για προβλήματα που παρατηρούνται σήμερα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ζητήματα που προέκυψαν στα Ελληνογαλλικά Σχολεία Saint Joseph και Ουρσουλίνες. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να αποκατασταθεί η νομιμότητα, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΓΙΕΙΕ δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Τα Ελληνογαλλικά Σχολεία λειτουργούσαν και πρέπει να εξακολουθήσουν να λειτουργούν σύννομαΕπομένως θα πρέπει και ο  νόμος για την ιδιωτική εκπαίδευση να εφαρμοστεί».

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web