ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Έντονος αναβρασμός επικρατεί στην ιδιωτική εκπαίδευση μετά την ψήφιση του αρθρ.56 του Ν.4472/2017. Οι σοβαρές ασάφειες του νέου νόμου έχουν προκαλέσει εύλογη ανησυχία στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει πλέον για τα εργασιακά τους.
Μέχρι σήμερα έχουν φθάσει στα γραφεία της ΟΙΕΛΕ επίσημα έγγραφα-αιτήματα από σωματεία-μέλη μας από όλη τη χώρα που ζητούν ενημέρωση από την Ομοσπονδία για το νέο νόμο. Σε επισκέψεις κλιμακίων της Ομοσπονδίας σε ιδιωτικά σχολεία τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται έντονο αρνητικό κλίμα και μεγάλη αγωνία των συναδέλφων για το εργασιακό τους μέλλον.
Η ΟΙΕΛΕ, θεωρώντας ότι η ενημέρωση για το νόμο πρέπει να γίνει μόνο από τους αρμόδιους για την αποφυγή παρερμηνειών, ζήτησε σήμερα με επιστολή της συνάντηση από τον Υπουργό Παιδείας, προκειμένου να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση για ένα φλέγον ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web