Κείμενο "εσωτερικής αξιολόγησης" στο Ανατόλια κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων – Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε επιστολή τους Διευθυντές του σχολείου για την άμεση απόσυρσή του


Η ΟΙΕΛΕ έγινε σήμερα αποδέκτης κειμένου με αντικείμενο της εσωτερική «αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών στο Κολλέγιο Ανατόλια. Το κείμενο αυτό θα τεθεί σε συζήτηση αύριο στους Συλλόγους Διδασκόντων του σχολείου.
Η Ομοσπονδία θεωρεί εξαιρετικά ανησυχητικό ότι η διαδικασία της «αξιολόγησης» συνδέεται με τις ανανεώσεις σύμβασης των εκπαιδευτικών. Είναι γνωστό ότι η υπηρεσιακή εξέλιξη των εκπαιδευτικών πρέπει να γίνεται υπό την εποπτεία της Πολιτείας και με εμπλοκή των αρμόδιων εκπαιδευτικών θεσμών, σύμφωνα με το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία.
Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε στους Διευθυντές των σχολείων έγγραφο με το οποίο τους ζητά να αποσυρθεί το κείμενο αυτό από τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων μέχρι να αποφανθεί η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς της για το αν είναι νόμιμη, ή όχι η διαδικασία της εσωτερικής αξιολόγησης που περιγράφεται σ’ αυτό.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web