ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ» «ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ» ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΣΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΣΣ


Σε μια σημαντική ενέργεια που χαιρετίζει ο κλάδος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών προέβησαν σχολικοί σύμβουλοι, οι οποίοι παραιτήθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή «Συνεδρίου» που διοργανώνει ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, το οποίο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε παραβιάσεις της εργατικής και της εκπαιδευτικής νομοθεσίας. Οι συνάδελφοι παραιτήθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος από την ΟΙΕΛΕ και παρέμβαση της ΠΕΣΣ, επιδεικνύοντας έτσι αξιέπαινη κοινωνική και εκπαιδευτική ευαισθησία.

Η Ομοσπονδία μας απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων (Π.Ε.Σ.Σ.). Η ΟΙΕΛΕ επισημαίνει στην επιστολή πως αποτελεί έργο των σχολικών συμβούλων η στενή εποπτεία των ωρολόγιων προγραμμάτων των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, ώστε να αποτρέπεται η φοροδιαφυγή και η αδήλωτη εργασία, καθώς και η φροντιστηριοποίηση της εκπαίδευσης. Καλεί, τέλος, την Π.Ε.Σ.Σ. σε συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά θέματα του χώρου της Παιδείας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web