Σημαντική συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Πειραιά και ενημέρωση των αιρετών της ΟΙΕΛΕ από τον Διευθυντή Π.Ε.για τα προβλήματα στα Ιδιωτικά σχολεία της περιοχής


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά, παρουσία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτού και του Γεν. Γ. Γ. Χριστόπουλου (οι οποίοι είναι αιρετοί της Ομοσπονδίας στο Συμβούλιο), ΠΥΣΠΕ όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα των ιδιωτικών σχολείων της περιοχής. Στη συνέχεια ο Διευθυντής Π.Ε. κ. Νίκας προέβη σε ενημέρωση των εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ για τα πολλά και σημαντικά ζητήματα νομιμότητας που διαπίστωσε μετά από συνεχείς ελέγχους στα ιδιωτικά σχολεία τα οποία εποπτεύει. Ακολούθησε συζήτηση για τους πιο πρόσφατους τρόπους αντιμετώπισης αυτών των ζητημάτων.
Η ΟΙΕΛΕ σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζει τη σοβαρή προσπάθεια εποπτείας που καταβάλλεται από ορισμένες Διευθύνσεις (και από τη Διεύθυνση Π.Ε Πειραιά), επισημαίνει όμως πως θα πρέπει όλες οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Χώρας να εντείνουν αποφασιστικά τις προσπάθειες τους για να αντιμετωπιστεί η οξύτατη ανομία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web