ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ κ. Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ



Στην προ 20 ημερών συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη με μέλη του Προεδρείου της ΟΙΕΛΕ, κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η λειτουργία του ιδιωτικού σχολείου του Ναυστάθμου στα Χανιά, το οποίο λειτουργεί με ευθύνη του Πολεμικού Ναυτικού. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε νέα συνάντηση για να συζητηθεί πιο διεξοδικά το θέμα. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της Μ. Κουρουτός και η Οργ. Γραμματέας Τζ. Κωστούση. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Υπαρχηγός ΓΕΝ, Υποναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης, ο οποίος είναι γνώστης του ζητήματος.
Στη συζήτηση έγινε αναφορά στο εξαιρετικό εργασιακό κλίμα που επικρατεί στο σχολείο του Ναυστάθμου και στη σημαντική προσφορά  του σχολείου στην κοινωνία. Ταυτόχρονα συζητήθηκε η εξεύρεση των πιο πρόσφορων τρόπων, ώστε η ομαλή λειτουργία του σχολείου να συνεχιστεί στο μέλλον.
Επιβεβαιώθηκε, δε, το καλό πνεύμα στη συνεργασία των δύο πλευρών και η ισχυρή θέληση για την εξεύρεση λύσης προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος, των μαθητών και των εργαζόμενων του σχολείου.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web