Απάντησε στην ΟΙΕΛΕ το «εξουσιοδοτημένο» γραφείο τύπου του κ. Χατζηδάκη


Αν και δεν υπήρξε απάντηση του ίδιου του κ. Χατζηδάκη στην ανοιχτή επιστολή που του απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, ανέλαβε να διεκπεραιώσει την  υποχρέωση αυτή το «εξουσιοδοτημένο» Γραφείο Τύπου του εν λόγω.
Στην απάντηση, αφού εξαπολύεται μία ακόμη υβριστική και έξαλλη επίθεση κατά της ΟΙΕΛΕ και του Προέδρου της, αναπτύσσονται με εξαιρετική γλαφυρότητα τα επιχειρήματα που κατέθεσε ο κ. Χατζηδάκης στην παθιασμένη κατά των εκπαιδευτικών ομιλία του κατά την παρουσίαση του προγράμματος της Ν.Δ.
Θα συμβουλεύαμε τους κυρίους του Γραφείου Τύπου (που είχαν πράξει το ίδιο και με τον κ. Α. Σαμαρά) λίγη αυτοσυγκράτηση. Άλλωστε, έχουν τάξει και σε άλλους πολιτικούς χώρους ανάλογες υπηρεσίες και θα προκληθούν συγχύσεις.
ΥΓ  Κάποιοι φαίνεται ότι δεν ξέρουν να μετρούν και εκτίθενται… αντί για «εκατοντάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την ομιλία του κ. Χατζηδάκη» ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ είδε τρεις (3) συναδέλφους, δύο Διευθυντικά στελέχη και έναν ιδιωτικό εκπαιδευτικό. Αντιθέτως, δεκάδες ήταν οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων απ’ όλη της Ελλάδα.
Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε : αυτοσυγκράτηση, «συνάδελφοι»…

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web