ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ


Μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία που έλαβε η ΟΙΕΛΕ για την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου βαίνει προς υλοποίηση. Ήδη η Ομοσπονδία έχει αποστείλει επιστολές προς τα κόμματα ζητώντας τις θέσεις τους για την ιδιωτική εκπαίδευση και έχουμε λάβει τις πρώτες απαντήσεις.
Για μια πιο «ζωντανή» όμως επαφή, προσκαλέσαμε τους εκπροσώπους Παιδείας των κομμάτων της Βουλής (πλην Χρυσής Αυγής) στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να συζητήσουμε με τους καθ ύλην αρμόδιους για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας και την εκπαίδευση γενικότερα.
Μέχρι στιγμής, έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ, ενώ αναμένεται η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας. Με νεότερη ανάρτηση θα ενημερώσουμε για τις ακριβείς ημέρες και ώρες των συναντήσεων.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία, που αποτελεί καινοτομία στα συνδικαλιστικά χρονικά της εκπαίδευσης, εντάσσεται στο πλαίσιο της πάγιας αντίληψης της ΟΙΕΛΕ για ευρύ, ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο. Πλέον, κάθε ιδιωτικός εκπαιδευτικός θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, να κρίνει και να συγκρίνει και στη συνέχεια, μετά τις εκλογές, να ελέγξει τις θέσεις και τις δεσμεύσεις των κομμάτων.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web