ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7Ης ΙΟΥΛΙΟΥ

Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου συμμετέχουν ως υποψήφιοι πρώην και νυν συνάδελφοί μας που έχουν τιμήσει το χώρο της Παιδείας έχοντας θητεύσει σε ιδιωτικά σχολεία και με ενεργή συμμετοχή στην Ομοσπονδία και στον κλάδο μας. Δίνουμε στη δημοσιότητα τους τρεις υποψήφιους που προέρχονται από τις τάξεις μας ζητώντας από τους συναδέλφους να τους στηρίξουν στο δύσκολο αγώνα τους. Καλούμε, επίσης, και τους συναδέλφους που τυχόν δεν έχουμε αναφέρει και είναι υποψήφιοι σε οποιοδήποτε κόμμα (πλην Χρυσής Αυγής) να μας ενημερώσουν, ώστε να το δημοσιοποιήσουμε στην ιστοσελίδα:
  • Θανάσης Διαβολάκης, Υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην εκλογική περιφέρεια Α’ Πειραιώς
Ο Θανάσης Διαβολάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Τελείωσε το Λύκειο στην Ιωνίδειο στον Πειραιά. Από μαθητής συμμετείχε στους αγώνες της περιόδου της μεταπολίτευσης, αρχικά μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και μετά την αποχώρησή του από αυτό, ως ανένταχτος στο χώρο της επαναστατικής Αριστεράς. Είναι οικονομολόγος με μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ως εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση παίρνει ενεργά μέρος στο εργατικό κίνημα. Είναι, εδώ και αρκετά χρόνια μέλος στο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛ, εκπροσωπώντας τις «Παρεμβάσεις Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών». Έχει ενεργό συμμετοχή στο αντιφασιστικό κίνημα. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά το 2010 – 2014 και εκλέχτηκε πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο στις πρόσφατες εκλογές, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ανταρσία στο Λιμάνι». 
  • Γιώργος Μπουγελέκας, υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών
Ο Γιώργος Μπουγελέκας είναι εξαίρετος μαθηματικός που επί πολλά χρόνια διέπρεψε στην ιδιωτική εκπαίδευση και τώρα εργάζεται ως αναπληρωτής στη δημόσια. Προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον κλάδο ως ηγετικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς στα ΔΣ της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛ. Συνέχισε να προσφέρει τα μέγιστα με τον καθοριστικό του ρόλο ως σύμβουλος των Υπουργών Τ. Κουράκη και Ν. Φίλη στη διαμόρφωση του Ν. 4415/2016 που κατάργησε το καθεστώς Αρβανιτόπουλου στην ιδιωτική εκπαίδευση και επανέφερε τη συνταγματική νομιμότητα. Σήμερα ο Γιώργος είναι Αναπληρωτής Γραμματέας στον Τομέα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ταυτόχρονα ο Γιώργος διαθέτει το ταλέντο της γραφής. Τόσο ως αρθρογράφος για θέματα εκπαιδευτικής και πολιτικής επικαιρότητας σε εφημερίδες και περιοδικές εκδόσεις, όσο και ως συγγραφέας, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τρία βιβλία.
  • Διονύσης Ζαρώτης, υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πιερίας
Ο Διονύσης ανήκει στη νέα γενιά εκπαιδευτικών και στελεχών της Ομοσπονδίας.
Γεννήθηκε στις 09/12/1985 και μεγάλωσε στην Κατερίνη, όπου και συνεχίζει να ζει. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση, έχει εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Βορείου Ελλάδος και είναι εγγεγραμμένο μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κατερίνης. Έκανε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές Κλασικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ τον κινητοποίησε στα φοιτητικά του χρόνια και μετείχε στο κίνημα της νεολαίας το 2006-07 εναντίον της αναθεώρησης του άρθρου 16 και του νέου τότε νόμου-πλαισίου.
Είναι μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ολύμπου, χορευτής στην Εστία Πιερίδων Μουσών, μέλος του θεάτρου Πήγασος και ερασιτέχνης ηθοποιός. 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web