ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ

Δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 7ης Ιουλίου, η ΟΙΕΛΕ, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι, συγκεντρώνει τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων για την ιδιωτική εκπαίδευση, όπως αυτές κατατέθηκαν στις συναντήσεις που είχαμε με τους εκπροσώπους των Τομέων Παιδείας και προγράμματος των κομμάτων αυτών.


Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛ συναντήθηκαν στις 27 Ιουνίου με το μέλος της ΠΓ του ΚΚΕ και υποψήφιο Βουλευτή Α’ Αθήνας του κόμματος Νίκο Σοφιανό, την 1η Ιουλίου με τον πρώην Υπουργό Παιδείας και υποψήφιο Βουλευτή Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλη, στις 3 Ιουλίου με το γραμματέα του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής Μ. Κοντογιάννη και μέλη του Τομέα και στις 4 Ιουλίου με το Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γ. Στεργίου. Συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛΒΕ στη Θεσσαλονίκη.
Μπορείτε να δείτε πιο κάτω τις σχετικές αναρτήσεις:
Συνάντηση με ΚΚΕ
Συνάντηση με ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση με Κίνημα Αλλαγής
Συνάντηση με τη Νέα Δημοκρατία
Συναντήσεις κλιμακίων ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛΒΕ με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web