ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ «ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ» ΤΟ ΑΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ


Καθοριστικές είναι οι εξελίξεις μετά το σάλο που προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ και μετά τις χιλιάδες διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών και γονέων σε ΜΜΕ, social media και πολιτικά κόμματα για το πάρτι εκατομμυρίων ευρώ που έχουν στήσει ορισμένοι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων και για το οποίο την κύρια ευθύνη έχει παίξει η πλήρης αφωνία του Υπουργείου Παιδείας, καθώς παρά τις συνεχείς μας προσπάθειες και καταγγελίες για το θέμα, δεν υπήρξε απολύτως καμιά απάντηση, ή αντίδραση.
Σε σημερινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού και μετά από ερώτημα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Κατρούγκαλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γ. Γεωργαντάς τόνισε ότι είναι απαράδεκτη ενέργεια η αναστολή συμβάσεων των εκπαιδευτικών και ότι πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στους παραβάτες. Λίγο πριν, στην ίδια εκπομπή, εμφανίστηκε ο Υπ. Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε πως τα ιδιωτικά σχολεία δεν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και συνεχίζουν κανονικά το έργο τους εξ αποστάσεως, επομένως και οι γονείς πρέπει να καλύψουν τα δίδακτρα.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web