ΟΙΕΛΕ: Κήρυξη στάσης εργασίας (12-3) την Τρίτη, 19/5, ημέρα της κινητοποίησης στα Προπύλαια για την Υ.Α. και το πολυνομοσχέδιο – Οι κινήσεις της Ομοσπονδίας για την Υ.Α.


Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ ομόφωνα κήρυξε στάση εργασίας (12-3) για την Τρίτη, 19/5, ημέρα της κινητοποίησης ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ στα Προπύλαια. Στην Θεσσαλονίκη, η κινητοποίηση θα γίνει την ίδια ώρα σε τόπο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Η στάση εργασίας κηρύχθηκε με κύριο αίτημα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία και της νομικά αμφιλεγόμενης και παιδαγωγικά απαράδεκτης Υπουργικής Απόφασης που επιτρέπει την απευθείας μετάδοση μαθημάτων από την τάξη.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει τους άλλους δύο Προέδρους (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) αύριο το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη προτείνοντας να συζητηθούν τα θέματα της Υπουργικής Απόφασης, της κινητοποίησης της Τρίτης και της χάραξης πορείας των συνδικάτων για το επόμενο διάστημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το νομικό επιτελείο της ΟΙΕΛΕ επεξεργάζεται την Υπουργική Απόφαση και αναμένουμε τις επόμενες ώρες το πόρισμά της για να καθορίσουμε τις ενέργειές μας σε πολιτικό και νομικό επίπεδο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για οτιδήποτε νεότερο.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web