ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΙΕΛΒΕ 6-9-2023






Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας για τις αποφάσεις που έλαβε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου που συνεδρίασε την 6η Σεπτεμβρίου 2023, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου :

Α. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχομένου ΔΣ ΟΜΟΦΩΝΑ

Β. Αποφασίστηκε η εκπροσώπηση του συλλόγου στην ΓΣΕΕ μέσω της ΟΙΕΛΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Γ. Εξελέγη Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες του συλλόγου


Επίσης, η Γενική Συνέλευση ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ (πλην μίας αρνητικής ψήφου στην πρόταση υπ. αριθμ. 1) τις παρακάτω αποφάσεις :

1. Θεωρούνται οικονομικά τακτοποιημένα τα μέλη που θα καταβάλουν συνδρομή 12 μηνών, δηλαδή 36 ευρώ, για να ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες του συλλόγου, εάν οι οφειλές τους υπερβαίνουν αυτό το ποσό. Επιπλέον, για τα μέλη του αποδεδειγμένα θα καταβάλλουν τις συνδρομές τους με πάγια τραπεζική εντολή για ένα τουλάχιστον έτος διαγράφονται παλαιές οφειλές που υπερβαίνουν τα 72 ευρώ.

2. Εξουσιοδοτείται η Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από την ΓΣ να ορίσει τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αρχαιρεσιών σε συνεννόηση με τα επιμέρους σχολεία και με την συνδρομή του απερχομένου ΔΣ.

3. Οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 αποστέλλοντας email στο sielbe@gmail.com ή επικοινωνώντας στο 2310530533

4. Οι συνάδελφοι / -ισσες που δεν έχουν ακόμη γίνει μέλη του συλλόγου μπορούν να εγγραφούν ακόμη και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας και στην συνέχεια να ψηφίσουν

5. Τροποποιείται το Καταστατικό του συλλόγου στο άρθρο 12 και η διατύπωση «Τα εννέα τακτικά και τα τρία αναπληρωματικά μέλη του συμβουλίου εκλέγονται για δύο χρόνια από την Γενική Συνέλευση…» γίνεται «Τα εννέα τακτικά και τα τρία αναπληρωματικά μέλη του συμβουλίου εκλέγονται για τρία χρόνια από την Γενική Συνέλευση…»

6. Ο ΣΙΕΛΒΕ στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα όλων των αγαθών που έχουν κρίσιμο ρόλο στην ποιοτική και αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών όπως η Υγεία, η παιδεία, το νερό, η ενέργεια, οι μεταφορές / συγκοινωνίες, οι τηλεπικοινωνίες. Ειδικά για τον χώρο της εκπαίδευσης συντασσόμαστε με τις αποφάσεις των τελευταίων συνεδρίων της ΟΙΕΛΕ και βεβαίως με τις αποφάσεις του 38ου Συνεδρίου.

7. Ο ΣΙΕΛΒΕ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web