Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του ΣΙΕΛΒΕ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του ΣΙΕΛΒΕ, την Τετάρτη 6-9. Δεκάδες συνάδελφοι από πολλά σχολεία της Θεσσαλονίκης (οι συνάδελφοι της Θεσσαλίας λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, αλλά αναγνώστηκε μήνυμά τους) έδωσαν το «παρών» και πήραν αποφάσεις για την συνέχιση της δράσης του συλλόγου. Παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και προγραμμάτισαν την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Το σημαντικότερο, όμως, ήταν ότι συζήτησαν αναλυτικά για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα καυτά ζητήματα που απασχολούν τον καθένα μας στην καθημερινότητα. Για μια ακόμη φορά, το κλίμα σύμπνοιας, αλληλεγγύης και αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο χαρακτήρισε και αυτή την Γενική Συνέλευση.







Η παρουσία του προέδρου της ΟΙΕΛΕ κράτησε ζωηρό το ενδιαφέρον όλων μέχρι αργά, παρήγαγε εξαιρετικές αναλύσεις και επανεπιβεβαίωσε την ενότητα του κλάδου απέναντι στις νέες προκλήσεις

Σε προσεχή μας ανακοίνωση και μόλις παραληφθούν τα επίσημα πρακτικά από το Πρωτοδικείο θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της συνέλευσης και το πρόγραμμα των εκλογών του συλλόγου. 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web